Pressemelding: Iceland åpner 3 nye butikker i Oslo-områdetIceland har hatt suksess med sine to første butikker, og åpner nå tre nye i mars og april i år. De nye butikkene skal ligge på St. Hanshaugen, Stovner Senter i Oslo og på Bekkestua i Bærum.


Iceland Mat åpnet sine to første daligvarebutikker i Norge sommeren 2018, i Asker og i Larvik.

Erfaringene har vært gode og man skal nå vokse med flere butikker. Kjenden velger først å ekspandere med butikker i det sentrale Østlandsområdet. Iceland har etablert seg som en utfordrer til de tre andre store dagligvarekjedene som dominerer det norske markedet. Iceland skiller seg ut fra de øvrige aktørene ved å tilby en rekke høykvalitetsprodukter som man ikke finner i andre butikker i Norge. Sortimentet er spesielt stort innen frosne produkter, men butikkene har også godt utvalg av tørrvare - og ferskvareprodukter.


"Jeg er stolt over det vi har fått til det første halve året i Norge" sier adm direktør Geir Olav Opheim.

"Vi har vist at det er behov for en ny aktør innen daglivare i Norge. Kundene ønsker større valgmuligheter, og vi er med vårt konsept et reelt alternativ til de tre andre aktørene som eier alle de andre dagligvarebutikkene i Norge. Når vi nå kommer til Oslo vil vi nå et betydelig større marked, og langt flere mennesker vil kunne få tilgang til de mange spennende og gode matproduktene man ikke finner andre steder". Kontaktinformasjon:

Geir Olav Opheim

Adm direktør Iceland Mat AS

918 15 506 / go@icelandmat.no523 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle