top of page

Cherry Curd Tartlets steg for steg
Ingredienser:

For deigen:

● 250g hvetemel

● 50g melis

● En klype salt

● 120g usaltet smør

● 1 egg


For fyllet:

● En krukke med Cherry Curd

● En krukke med Cocktail Cherries

● 30g revet Galaxy sjokolade

Slik gjør du:


1. Skjær smøret i små terninger. Legg hvetemel, melisen, salt og smørterninger i bollen til foodprosessoren og bland for å få veldig små smuler.

2. Pisk egget og legg i bollen. Bland sakte til en deig begynner å samle seg.


3. Rull deigen mellom to bakepapir ark for å bli 3-5mm. Legg på et flatt brett og la stå i kjøleskapet minst 1 time, eller opptil 24 timer.4. Fjern bakepapiret og skjær ut små sirkler med deig med en rund eller riflet kakeform. Skyv hvert stykke deig forsiktig inn i en muffinsform. Trykk på bunnen og kantene for å fjerne eventuelle luftbobler som kan ha blitt fanget under deigen. Prikk bunnen med en gaffel og sett tilbake i kjøleskapet i minst 1 time, eller opptil 24 timer.
5. Forvarm ovnen på 160°C. Kle hvert tartelett-skall med et lite stykke bakepapir og fyll med bakeperler, ris eller bønner. Stek i 15 minutter, fjern deretter vektene og bakepapiret og stek i ytterligere 15 minutter, eller til den er gylden og tørr å ta på. Sett til side for å avkjøle helt.6. Tøm Cherry Curden i en liten panne og varm sakte opp på svært lav varme. Med en teskje, hell Curden i skjellene, pass på så du ikke overfyller dem.
7. Du kan velge mange pålegg å ha på terter, her ble det brukt Cocktail Cherries og revet sjokolade.

8. Sett de ferdige tertene i kjøleskapet i 2 til 3 timer for å la Curden stivne.Enjoy!188 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page