Ingredienser:
For deigen:
● 250g hvetemel
● 50g melis
● En klype salt
● 120g usaltet smør
● 1 egg
For fyllet:
● En krukke med Cherry Curd
● En krukke med Cocktail Cherries
● 30g revet Galaxy sjokolade
Slik gjør du:
1. Skjær smøret i små terninger. Legg hvetemel, melisen, salt og smørterninger i bollen til foodprosessoren og bland for å få veldig små smuler.
2. Pisk egget og legg i bollen. Bland sakte til en deig begynner å samle seg.
3. Rull deigen mellom to bakepapir ark for å bli 3-5mm. Legg på et flatt brett og la stå i kjøleskapet minst 1 time, eller opptil 24 timer.
4. Fjern bakepapiret og skjær ut små sirkler med deig med en rund eller riflet kakeform. Skyv hvert stykke deig forsiktig inn i en muffinsform. Trykk på bunnen og kantene for å fjerne eventuelle luftbobler som kan ha blitt fanget under deigen. Prikk bunnen med en gaffel og sett tilbake i kjøleskapet i minst 1 time, eller opptil 24 timer.
5. Forvarm ovnen på 160°C. Kle hvert tartelett-skall med et lite stykke bakepapir og fyll med bakeperler, ris eller bønner. Stek i 15 minutter, fjern deretter vektene og bakepapiret og stek i ytterligere 15 minutter, eller til den er gylden og tørr å ta på. Sett til side for å avkjøle helt.
6. Tøm Cherry Curden i en liten panne og varm sakte opp på svært lav varme. Med en teskje, hell Curden i skjellene, pass på så du ikke overfyller dem.
7. Du kan velge mange pålegg å ha på terter, her ble det brukt Cocktail Cherries og revet sjokolade.
8. Sett de ferdige tertene i kjøleskapet i 2 til 3 timer for å la Curden stivne.
Enjoy!
Comments